2023 Yılı Makyaj Trendleri

2023 Yılı Makyaj Trendleri

Parıltılı Göz Makyajı

Güzel bir göz makyajı yapmanın temel anahtarı, cilt tonuna uygun renkleri seçmek ve birleştirmektir. Bunun için farklı renklerde far, rimel ve kalemlerin yanında minik aksesuarlar da kullanılabilir. 2023 yılının makyaj trendinde ise göz makyajlarında incili, simli ve parıltılı modeller ön plana çıkıyor. Bugüne kadar taş ve pul gibi süslerle yapılan göz makyajlarına bu yıl incilerin ışıltısı da ekleniyor. Gözlere zarif bir hava katan minik incilerle pembe gibi canlı renklerde farları tercih edebilirsiniz. Ayrıca bu yıl göz makyajında parıltılı taşlar ve sim de kullanmak çok popüler olacak. Göz çevrenize minik parlak taşları yapıştırarak ışıl ışıl bir görünüme sahip olabilirsiniz. Göz kapağınıza ve çevresine far yerine sim sürerek simli göz makyajınızla festival havasında bir görünüm elde edebilirsiniz. Böylesine capcanlı bir makyaja yakışacak en güzel parti elbiselerini de Moda Çelikler’in koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Uzak Doğu’nun Büyüsü

Lip tintler ile dudaklara yapılan Kore makyajı, 2023 yılında sıkça göreceğiniz makyaj uygulamalarından biri olacak. Dudağınıza az miktarda süreceğiniz lip tint ile kış renklerine uygun ve doğal bir görünüm yakalayabilirsiniz. Dudaklarınızda kırmızı ruj benzeri ama daha doğal bir görünüm bırakacak lip lintler ile etkileyici bir siyah elbise kombinleyerek ortamların en şık kadını siz olabilirsiniz.

Rengârenk Grafik Eyeliner

2023 yılının makyaj trendinden biri de göz makyajında renkli ürünler kullanmak. Bu ürünlerin başında grafik türde renkli eyeliner geliyor. İki farklı rengi bir araya getirip eşsiz bir tasarımla göz kapaklarınıza renkli bir eyeliner sürerek uygulayabileceğiniz bu makyaj trendini birbirinden güzel elbiselerle kombinleyebilirsiniz. Bu tür bir makyaja en çok uyacak elbise modellerinin başında ise Moda Çelikler’in abiye elbise koleksiyonu geliyor.

Allıkta Yepyeni Yöntemler

Makyaj yapmaya yeni başlayan kadınların ilk sorularından biri, allık nasıl sürülür? sorusudur. Allık genellikle yanaklara ve elmacık kemiklerine sürülerek yüze renk katar. 2023 yılı ise allık konusunda yepyeni bir soruyu yani allık nereye sürülür? sorusunu ve beraberinde hiç bilinmeyen bir uygulamayı getiriyor. Bu yıl allığınızı şakaklarınıza ve göz çevrenize uygulayarak oldukça sıradışı ve etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bu allık uygulaması ile birlikte tercih edeceğiniz birbirinden güzel günlük elbise modelleri içerisinde kendinizi çok şık hissedebilirsiniz.

Mavi ve Siyahın Mükemmel Uyumu

2023 yılı makyaj trendi arasında mavi ve siyah renklerin göz makyajında bir arada kullanılması da öne çıkıyor. Bu modaya uyabilmek için ihtiyacınız olan ürünlerden biri, güzel bir mavi göz kalemidir. Ayrıca, kalem şeklinde satışa sunulan mavi farları da tercih edebilirsiniz. Etkileyici göz makyajınızı tamamlayacak diğer ürün, güzel bir suya dayanıklı rimeldir. Böylece makyajınızın su gibi etkenlerden ötürü bozulmasının önüne geçerek daha kalıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Siyah ve mavinin baş rolünü oynadığı buğulu göz makyajınızda siyah göz kalemi kullanarak gözlerinizi daha etkileyici bir hâle getirebilirsiniz. Bu tonda bir göz makyajına uyum sağlayacak en güzel elbiseyi ise Moda Çelikler’in geniş elbise koleksiyonunda bulabilirsiniz.

Kaşlar Yukarı!

Bu yılın en çok uygulanacak makyaj trendleri arasında yukarıya doğru taranmış kaşlar da bulunuyor. Bunun için, kaşlarınızı taradıktan sonra yana yatırmamanız gerekiyor. Böylece yüzünüzü yıkamışsınız ya da denizden çıkmışsınız gibi canlı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kaş tarama fırçası ile yapabileceğiniz bu işlemi sabitleştirmek için kaş sabitleyici bir ürün kullanabilirsiniz. Böylece kaşlarınız olduğundan kalın ve doğal görünecek.

Yüzünüze Renk Katın: Allık

2023 yılında en sevilecek makyaj trendi, yaz kış demeden kullanabileceğiniz, yüzünüze doğal bir renk ve ışıltı katacak stick allıklardır. Pratik kullanımıyla uygulama sırasında kolaylık sağlayan bu ürünler kişinin yüzüne doğallık katıyor. Bu allıkları yalnız günlük makyajlarınızda değil, özel gece makyajlarınızda da tercih edebilirsiniz. Yalnız stick allıkları doğrudan yüzünüze uygularsanız yüzünüzdeki fondöteni dağıtabilirsiniz. Bunu önlemek için allığınızı parmak uçlarınızda ısıttıktan sonra sürebilirsiniz. Böylece yüzünüzde daha rahat bir şekilde dağılacaktır.

Barbie Gibi Bir Yüz

2023 yılında gözde olan makyaj uygulamalarından biri de pembe tonlarının tercih edilmesidir. Pembe makyaj olarak da adlandırılabilecek bu uygulama ile tıpkı bir Barbie bebek görünümüne kavuşabilir, özellikle göz bölgenizi pembe tonları ile capcanlı bir görünüme kavuşturabilirsiniz. Böyle bir görünümü en güzel şekilde tamamlayacak elbiseyi ise Moda Çelikler’in gece elbisesi modelleri arasında bulabilirsiniz.

Kırmızı Rengin Cazibesi

 

Etkileyici makyajlar yapmayı seven her kadının vazgeçemediği renklerden biri olan kırmızı tonları, 2023 yılı makyaj trendi arasında kendine yer buluyor. Özellikle göz makyajında tercih edilen kırmızı tonları ile son derece etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kırmızı tonlarındaki makyanızı Moda Çelikler’in birbirinden şık kırmızı elbise modelleriyle taçlandırabilirsiniz.

Etiketler: trendler
Ocak 18, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR