Abiye Elbise Nasıl Kombinlenmeli?

Abiye Elbise Nasıl Kombinlenmeli?

Kırmızı Abiye Kombinleri

Kırmızı abiye modelleri, özellikle sahip olduğu kontrast renk ile oldukça dikkat çeken modeller olarak, başlı başına oldukça yoğun renkli ve dikkat çekici olduğu için, kırmızı abiye kombinleri yapılırken yanına sade takılar ve aynı renkte yine sade bir çanta tercih edilebilir. Kırmızı elbise tercih etmeniz oldukça iddialı kombinler yapabilmenize olanak sağlayacaktır.

 

Kırmızı abiye elbise ayakkabı kombinleri için ise özellikle gümüş ve gold rengindeki ayakkabı modelleri, bu renk abiyelerin altına oldukça yakışmakta ve harika bir bütünlük sağlamaktadır.

 

Siyah Abiye Kombinleri

Abiye kombinleri konusunda özellikle kişilerin en fazla kombin imkanına sahip olduğu abiye renklerinden biri siyahtır. Siyah elbise, pek çok renk ile uyum sağlayabildiği için siyah abiye kombinleri yapılırken kişiler oldukça farklı ve yaratıcı kombinler yapabilmektedir.

 

Siyah oldukça asaletli bir renk olduğu için siyah abiyenin yarattığı o şıklığı ve asaleti gölgelemeyecek takı, çanta ve ayakkabılar tercih edilmelidir. Özellikle siyah abiyelerin yine siyah aksesuar ve siyah ayakkabılar ile kombinlenmesi oldukça şık bir görünüm sağlarken, çanta konusunda ise kişilerin canlılık katması adına farklı renkler tercih etmesi oldukça etkili ve şık bir tercih olmaktadır.

 

Yeşil Abiye Kombinleri

Yeşil abiye kombinleri için özellikle en çok tercih edilen takılar, taşlı ve gösterişli takılar olmakta ve özellikle küpe konusunda iyi bir tercih ile yeşil renkli abiyeler harika bir şekilde kombinlenebilmektedir. Yeşil abiyeniz için tercih edeceğiniz koyu tonlarda sade ve küçük bir çanta ve son olarak yine gösterişli ve taşlı bir ayakkabı ile kombininizi muhteşem bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

 

Beyaz Abiye Kombinleri

Beyaz abiye kombinleri, özellikle farklı ve canlı renklerle kolaylıkla kombinlenebilmekte ve hem canlı hem de şık bir görünüm yakalanabilmektedir. Ancak bu beyaz abiyenin tarzına ve yapısına uygun aksesuarlar tercih etmek de bir o kadar önemlidir.

Canlılıktan yana olan kişiler için beyaz abiye kombinlerinde mor, yeşil, sarı gibi canlı renklerde ayakkabı ve çanta tercihi yapabilirsiniz.

Abiye elbise modellerini günlük elbise olarak kullanabilirsiniz. Bu noktada açık mavi, beyaz, turkuaz gibi sakin renkler tercih etmeniz daha uygun olacaktır.

 

 

Eğer sadelikten yanaysanız beyaz abiyelerinizi beyaza yakın tonlara sahip çeşitli aksesuarlar ile süslemeniz, bembeyaz , sade ama oldukça zarif ve şık bir görünüme kavuşmanızı sağlarken, özellikle güçlü bir duruş istiyor ve asaletinizi ön plana çıkarmak istiyorsanız, bu konuda kesinlikle gümüş, gold veya rosegold aksesuarlar, çantalar veya ayakkabılar ile elbisenizi kombinleyebilirsiniz.

Etiketler: abiye elbise kombin
Eylül 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR