Çizme Kombinleri Nasıl Yapılır?

Çizme Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kıyafete Göre Çizme Kombinleri

Soğuk havaların olmazsa olmazlarından çizme kombinleri ile çarpıcı güzellikte bir stil oluşturmak oldukça kolaydır. Bu noktada dikkat edilmesi gereken, çizmenizi hangi kıyafetlerle kombinleyeceğinize karar vermektir. Çizmeler pantolon, etek, tayt, şort gibi hemen hemen tüm giyim ürünleriyle uyum sağlar. Yine de çizmelerle birlikte en çok giyilen kıyafetler etek ve elbiselerdir. Etek çizme kombinleri ile yaz aylarının vazgeçilmezi olan etekleri soğuk günlerde de giymek mümkün olur. Böyle bir kombin için örneğin mini bir kadın etek tercih ederseniz altına uzun bir çizme giyerek oldukça şık görünebilirsiniz. Eğer uzun etek çizme kombinleri yapmak istiyorsanız tercihinizi yine uzun çizmelerden yana kullanmanızı tavsiye ederiz. Böylece oldukça güzel ve etkileyici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Çizme ile kombinlenebilecek kıyafetler arasında kumaş veya triko gibi çeşitli materyallerden yapılmış elbiseler de bulunur.

Elbise çizme kombinlerinde dikkat etmeniz gereken nokta, elbiseniz ile çizmenizin uzunluğunun uyumlu olmasıdır. Moda Çelikler’in özenle tasarlanmış elbise modelleri ile uzun çizmeler çok güzel bir görüntü oluşturur. Uzun bir elbise tercih ediyorsanız, çizmeniz elbisenin eteğinin bittiği noktadan uzun olmamalıdır. Böylece çizmenin modeli elbisenin ardına gizlenmemiş olur. Uzun bacak boyuna sahipseniz kısa bir elbise ile kısa, örneğin kovboy çizme tercih edebilirsiniz. Günlük giyim için hem şık hem de spor çizme kombinleri yapmak isterseniz tercihinizi taytlardan yana kullanabilirsiniz. Taytınızın üzerine şık bir tişört ile ceket veya rahat bir sweatshirt giyebilirsiniz. Böylece birbirinden güzel tayt çizme kombinleri yapabilirsiniz. Günlük giyimde tercih edilebilecek bir diğer parça kot pantolonlardır. Şık bir triko, kazak, hırka ya da ceketle yapabileceğiniz kot pantolon çizme kombinlerinde uzun çizmeler tercih edebilirsiniz. Uzun bacak boyuna sahipseniz, skinny bir jean ile kısa çizme giymeniz de sizi oldukça şık gösterir. Çizmenizi daha resmi bir yere, örneğin ofise giderken giymek isterseniz rahatlığınızdan ödün vermeyecek pantolon çizme kombinleri yapabilirsiniz.

Rengine Göre Çizme Kombinleri

Çizme kombinleri yaparken kıyafetler ile çizmenin renginin uyum içerisinde olması büyük önem taşır. Örneğin sarı bir elbise ile siyah çizme kombinleri yapmak pek uyumlu olmayabilir. Siyah çizmeler ile kırmızı, siyah, kahverengi gibi renkler ile toprak tonlarını tercih edebilirsiniz. Beyaz çizme kombinleri yaparken ise, siyahtan kırmızıya pek çok rengi kullanabilirsiniz. Beyaz renkte çizmeler çoğu renk ile kolayca uyum sağlar. bu parçaları kadın jean modelleri ile de birleştirebilirsiniz. Kahverengi çizme kombinleri, siyah gibi koyu renkler ile toprak tonlarından beyaz, sarı gibi açık renklere ve soft tonlara kadar hemen her renk ile uyum sağlar. Kahverengi uzun çizmelerinizi birbirinden güzel elbiseler ile kombinleyerek oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bej çizme kombinlerini yaparken de hem açık hem de koyu renkleri tercih edebilirsiniz. Bu renkteki çizmeler özellikle toprak tonlarındaki elbiseler ile çok uyumludur. Krem çizme kombinleri yaparken de pembe, sarı, beyaz gibi açık renkler tercih edebilirsiniz. Siyah, kahverengi gibi koyu renklerle de çok uyumlu olan krem çizmeler, kumaş veya kot pantolonlar ile çok güzel bir uyum oluşturur. Taba çizme kombinlerinde lacivert, siyah gibi koyu renkler ve bej gibi açık renklerle uyumlu bir görüntüye sahip olabilirsiniz.

Modeline Göre Çizme Kombinleri

 

Çizme kombinleri yaparken seçilecek çizmenin modelinin kıyafetle uyum sağlaması gerekir. Örneğin kısa bir elbise ile kısa bir çizme giymek, her zaman uyumlu bir görünüm oluşturmaz. Ama çizmeniz kovboy modeliyse ve uzun bacak boyuna sahipseniz, bu tarz bir kombinle oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz. Uzun çizme kombinleri yaparken en çok tercih edilen etek ve elbise türü genellikle kısa olsa da, son dönemlerde bu parçalar uzun elbise ve eteklerle birlikte de şık bir şekilde kombinlenebilmektedir. Midi boy etekler de uzun çizmeler ile oldukça güzel bir uyum yakalar. Ayrıca skinny jean ve pantolonlar da uzun çizmelerle kombinlenebilecek parçalar arasındadır. Çorap çizme kombinleri yaparken mini ya da midi boyda bir etek veya elbise giymenizi tavsiye ederiz. Böylece çizmenizin modeli elbisenizin gölgesinde kalmayacaktır. Mini elbise modelleri de bu çizme modelleriyle çok yakışacaktır. Diz üstü çizme kombinleri yaparken çizmenizle denk bir boyda uzun elbise ya da mini etek tercih edebilirsiniz. Diz üstü çizmeler taytlar ve dar pantolonlar ile de oldukça uyumlu bir kombin oluşturur. Topuklu çizme kombinleri yaparken uzun ya da mini elbiseleri ve etekleri tercih edebilirsiniz. Böyle bir kombinle özel davetlere bile katılabilir, şıklığınızı her ortamda yansıtabilirsiniz. Yarım çizme kombinlerini genellikle uzun bacak boyuna sahip kadınların tercih etmesini tavsiye ederiz. Mini veya uzun etek ve elbiseler, jean pantolonlar ile giyebileceğiniz bu model ile spor şıklığı yakalayabilirsiniz. Diz altı çizme kombinleri, etekten şorta kadar pek çok farklı parça ile yapılabilir. Deri uzun çizme kombinleri elbise, etek, tayt gibi parçalarla oldukça uyumludur. Ayrıca kumaş veya kot fark etmeksizin bu çizmeleri her tür pantolon ile giyebilirsiniz. Katılacağınız ortama ve bacak boyunuza göre topuklu veya topuksuz modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Etiketler: kombin
Ocak 13, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR