Şık Bir Crop Nasıl Kullanılmalı?

Şık Bir Crop Nasıl Kullanılmalı?

 

Crop top kombinleri genellikle üst bölümde aynı görüntüye sahiptir. Eğer yüksek bel paça ile giyilmişse göbek bölümü açık kalır. Bu bakımdan ilk çıktığı zamanlarda bir yaz elbisesi olarak tercih edilmiştir.

Ancak rahat bir giyim tarzı olması sebebiyle hırka, sweatshirt, gömlek ve kazak gibi parçalara da sahiptir. Böylece artık her mevsim giyilebilir yapıya sahiptir. Eğer kış için crop kombinleri arıyorsanız, cropları yüksek bel kıyafetler ile kombin yaparak giymeye devam edebilirsiniz.

Dolayısıyla bedeninize ve tarzınıza uygun bir pantolon satın almak, kışlık beyaz crop kombinleri yapmanıza izin verir. Eğer mevsim ne olursa olsun croplardan vazgeçmek istemiyorsanız oldukça pratiktir.

Crop Pantolon Kombinleri

Crop kombinleri her pantolon ile yapılabilir. Bu nedenle oldukça geniş bir imkân taşır. Tarzınız ne olursa olsun her crop ile uyumludur. Dolayısıyla giyiminizi hızlı bir şekilde tamamlayarak dışarı çıkmanıza izin verir.

Günümüzde bunlar her mevsime özel üretilir. Dolayısıyla kumaş kalınlıkları farklıdır. Yazlık olanlar daha ince ve serin yapıya sahiptir. Böylece terlememenize yardımcı olur. Ancak kışlık olanlar daha kalın bir yapıya sahiptir.

 

Crop kombinleri yapmak istiyorsanız, bu nedenle dolabınızda her mevsim giyebileceğiniz birkaç farklı eşya önerilir.

 

Kışlık Crop Kombinleri

Yaz ayının sonlarına gelindiğinde sokaklarda crop giyimlerin yavaş yavaş ortadan kalktığı görülür. Ancak yazın gelmesi, bunları artık giyemeyeceğinizi göstermez. Crop kombinleri doğru yapılırsa soğuk havalarda bile giymeniz mümkündür.

Bunun için ilk olarak kumaş kalınlığına dikkat etmeniz gerekir. Ardından da bunun kalınlığı incelenmelidir. Özellikle trikolar ve kalın kumaşlı kazak yapısında olanlar sizi daha sıcak yapıda tutabilir. Aynı şekilde sweatshirt şeklinde olanlar da düşünülebilir.

 

Bunun altına hava durumuna göre en uygun taytları veya etekleri düşünebilirsiniz. Son olarak da crop hırka kombinleri yaparak giyiminizi tamamlayabilirsiniz. Böylece hem soğuktan korunabilir hem de crop giymeye devam edebilirsiniz. Ayakkabı olarak da hava durumuna göre bot ya da uzun çizme giymeyi tercih edebilirsiniz.

 

Crop Etek Kombin Önerileri

Crop tıpkı elbiseler gibi kolay bir şekilde kombin yapılabilir. Crop top kombinleri yapmak istiyorasnız bunu mini etek ve bootie ile birleştirerek de çözümler bulabilirsiniz. Üstelik hava kış olsa bile bunu deneyebilirsiniz.

 

Soğuktan endişe ediyorsanız opak çorapları kullanarak bacaklarınızı soğuktan koruyabilirsiniz. Böylece şık görünmeye devam edebilirsiniz. Bu giyimi son olarak deri bir ceket ile tamamlayarak baştan aşağı yeni bir tarz oluşturabilirsiniz.

 

Crop Gömlek Kombin Önerileri

Soğuktan çok kolay etkileniyorsanız ve bu gibi crop kombinleri size çözüm sağlamıyorsa, bu durum yine crop giymeyi tercih edemeyeceğinizi göstermez. Uzun kollu kışlık gömlekler ile bunları birleştirirseniz, dışarı çıktığınızda büyüleyici bir kombin hazırlayabilirsiniz.

 

Üstelik crop ve gömlek kombinleri sayesinde iç ortamlara tekrar girdiğinizde duruma göre önlem alabilirsiniz. Zira giyiminiz crop ve gömlek olmak üzere iki parçadan meydana gelir. Bunu jean pantolonlar ve botlar ile tamamlarsanız, kusursuz bir görünüm yakalayabilirsiniz.

 

Eşofman Crop Kombin Önerileri

Sokağa ev rahatlığında çıkmak istiyorsanız eşofmanlar size en güzel çözümleri sunar. Böylece yazın rahatlığı daha iyi yaşanabilir. Eğer bunun üzerine ne giyeceğinizi düşünüyorsanız, crop kombinleri yapmayı ele alabilirsiniz.

Crop eşofman kombinleri özellikle son zamanlarda yaz geldiğinde sık sık görülmektedir. Farklı renklerde bir seçim yapabilir, bunu spor ayakkabılar ile tamamlayarak dışarı çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra tayt crop kombinleri yapmayı da düşünebilirsiniz. Özellikle spor yapmak için uygun bir tarz arıyorsanız, size oldukça esnek çözümler sunar. Böylece hem hareketleri daha rahat yapabilir hem de spor salonunun en güzel kadını olabilirsiniz.

 

Crop Şort Kombinleri

Sıcak bir yaz gününde ne giyebileceğinizi merak ediyorsanız croplar burada da devreye girer. Her ne kadar kış ayında yapabileceğiniz kombinler kısıtlı olsa da yaz ayında neredeyse sınırsız bir çözüm bulmanız mümkündür.

Crop şort kombinleri yapmak istiyorsanız dantel bir bluz modelini ve kot şortu düşünebilirsiniz. Bunu bir sandalet ile tamamlayarak dışarı çıkmaya hazır hale gelebilirsiniz. Böylece hem yazın tadını çıkarabilir hem de istediğiniz gibi gezebilirsiniz.

 

Bunun yanı sıra takım şeklinde olan kombinleri de düşünebilirsiniz. Şort ve kısa bluzdan oluşan bir kombini güneş gözlükleri ile tamamlayarak sahil kenarında güzel bir yürüyüşe çıkabilirsiniz.

 

Klasik Crop Kombinleri

Giyim tarzınız klasikse bu durum crop giyemeyeceğinizi kesinlikle göstermez. Zira beyaz crop kombinleri hem yazı hem de klasik giyim için uygundur. Bunun için siyah çizgileri olan beyaz bir cropun altına siyah bir etek ya da pantolon, tayt tercih etmeniz yeterlidir.

 

Bunu topuklu ayakkabılar ile tamamlarsanız istediğiniz klasik görünüme kavuşabilirsiniz. Üstelik sadece sokakta değil davetlerde de kullanabilirsiniz. Eğer sadelikten yana bir tarzını varsa crop kombinleri arasında düşünebilirsiniz.

 

Salaş Crop Kombinleri

Salaş giyim son zamanlarda moda dünyasında ve sokaklarda büyük bir yer bulmaktadır. Eğer fiziğinize güveniyorsanız, crop kombinleri yaparken bu tarzı benimseyebilirsiniz. İddialı ve şık bir görünüme sahip olan bu modeller özellikle partiye giderken ya da şenliklerde tercih edilebilir.

 

Eğer güzelliğinizi ön plana çıkarmak ve tarzınızla kendinizden konuşturmak istiyorsanız, bu çözümleri de deneyebilirsiniz.

 

Uzun Etek Kombinleri

Crop top kombinleri yaparken sadece şortlar, mini etekler, pantolonlar ve taytlar kullanılmaz. Eğer isterseniz uzun boy etekleri de tercih edebilirsiniz.

Yaza farklı bir tarz ile başlamak istiyorsanız renkli ve çiçeklerle bezenmiş uzun bir eteği beyaz bir crop ile tamamlayabilirsiniz. Altına giyeceğiniz sandaletler ile yaz gününe, tatile çıkmaya hazır bir hale gelebilirsiniz.

Bunun yanı sıra soğuk bir kış günde de uzun bir etek ile cropu birleştirmeyi de düşünebilirsiniz. Eğer mevsim giyebileceğiniz, kaliteli ve tarzınıza uygun crop ürünleri arıyorsanız, kategorimizde size sunduğumuz seçenekleri düşünebilirsiniz.
Etiketler: crop kombini, şık crop, crop, kombin
Eylül 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR