Deri Pantolon Kombinleri Nasıl Yapılır?

Deri Pantolon Kombinleri Nasıl Yapılır?

Rengine Göre Deri Pantolonlar Nasıl Kombinlenir?

Deri pantolon denildiğinde akla hemen siyah renk gelse de bu ürünlerin yeşil, kırmızı ve bordo tonlarına sahip çeşitleri de vardır. Deri pantolon kombinleri yaparken pek çok farklı renkte ürün tercih edebilirsiniz, özellikle siyah deri pantolonlar pek çok renkle uyum sağlar. Siyah deri pantolon kombinleri yaparken beyaz, siyah, kırmızı, sarı, pembe, bej, bordo gibi renklerdeki kadın gömlek, bluz veya tişörtleri tercih edebilirsiniz. Kot gömlekler de deri pantolonlara hoş bir hava kattığından kombinlerinizde yer vermenizi tavsiye ederiz. Burada dikkat etmeniz gereken nokta, hangi parçayı ve rengi ön plana çıkarmak istediğinizdir. Kombininizde siyah rengin baskın olmasını istiyorsanız bu rengi gölgelemeyecek tonlarda bir üst tercih etmelisiniz. Kahverengi deri pantolon kombinlerinde seçenekleriniz çok fazla değildir. Kahverengi ile uyumlu renkler arasında bej, krem, beyaz ve siyah gibi tonlar bulunur. Bu renklerdeki bir kazak ve gömlek ile çok şık olabilirsiniz. Bordo deri pantolon kombinleri yaparken pantolonunuzu gölgede bırakmayacak bir renk seçmenizi tavsiye ederiz. Bunun için beyaz, krem gibi soft renkler ya da siyah tonlarında ürünler giyebilirsiniz. Krem deri pantolonlar hem koyu hem de açık renklerle uyumludur. Krem baskın bir renk olmadığından üzerine giyeceğiniz parçanın kırmızı ve bordo gibi daha vurucu bir renkte olmasını tavsiye ederiz. Yeşil deri pantolon ile beyaz, siyah ve bej gibi renkler tercih ederek uyumlu bir görünüm yakalayabilirsiniz. Beyaz deri pantolon da pek çok renk ile uyumlu olacaktır. Kırmızı bir bluz veya kazak ile daha çekici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Bej, siyah, krem tonları da beyaz deri pantolon ile tercih edilebilir. Kırmızı deri pantolon ile kombin yaparken, pantolonunuzu gölgelemeyecek uyumlu tonda bir bluz veya kazak seçebilirsiniz. Bunun için siyah, beyaz veya krem gibi renklerden faydalanabilirsiniz.

Deri Pantolonlar İle En Uyumlu Parçalar Nelerdir?

Söz konusu deri pantolon kombinleri olduğunda onlarca model arasından seçim yapmak zordur. Çünkü bu pantolonlar her kumaş türü ve modelde üst giyim ürünüyle uyum sağlayabilir. Burada dikkat etmeniz gereken en önemli şey, hem üstte hem de altta dar veya bol ürünler tercih etmemektir. Tezatlık oluşturmanız daha şık görünmenizi sağlayacaktır. Örneğin boru veya palazzo paça bir deri pantolon ile üzerinize tam oturan bir bluz veya kazak tercih edebilirsiniz. Yüksek bel deri pantolon ile giyeceğiniz tişörtü pantolonun içine koyarak boyunuzu daha uzun, belinizi daha ince gösterebilirsiniz. Ayrıca crop bluzlar da bu modellerle oldukça uyumludur. Deri pantolonlarınız ile daha salaş ve rahat bir stil oluşturmak isterseniz kadın sweatshirt’lerden yararlanabilirsiniz. Böyle bir kombini rahat bir spor ayakkabıyla tamamlayabilir, isterseniz üzerinize deri bir ceket alabilirsiniz. Ofis şıklığında bir stil oluşturmak için birbirinden güzel bluz ve gömlekleri tercih edebilirsiniz. Bu kombinin şıklığını arttırmak için mutlaka topuklu ayakkabı modellerinden birini tercih etmelisiniz. Deri pantolonlar ile en çok yakışan parçalar arasında denim gömlekler bulunur. Açık mavi veya gri renkte bir denim gömlek ile birleştirdiğiniz pantolonunuzu şık bir deri çanta ile tamamlayabilirsiniz. Altına giyeceğiniz stilettolar da çekiciliğinizi arttıracaktır. Deri pantolonlar ile suni kürklü montlar oldukça uyumludur. İnce bir bluz ve kürkünüz ile ortamların parlayan yıldızı siz olabilirsiniz. Deri jogger pantolon kombinlerinde, dar veya hafif salaş gömlek veya bluzları tercih edebilirsiniz. Üzerinize deri bir ceket giyerek şıklığınızı tamamlayabilirsiniz. Etkileyici bir kombin için aradığınız her ürünü Moda Çelikler’in geniş ürün seçenekleri arasında bulabilirsiniz.

Mevsime Göre Deri Pantolon Kombinleri

 

Her mevsim giyilebilse de deri pantolon kombinleri çoğunlukla sonbahar ve kış aylarında tercih edilir. Birbirinden güzel kazak, gömlek ve hırkalarla göz alıcı şıklıkta kombinler yapabilirsiniz. Ayrıca pek soğuk olmayan havalarda tişörtleri de tercih edebilirsiniz. Böyle bir kombini güzel bir kadın ceket ile tamamlayabilirsiniz. Uzun kabanlar, deri pantolonlar ile oldukça şık bir görünüm oluşturur. Blazer ceket ile kombinleyeceğiniz deri pantolonunuz ile bir iş toplantısına katılabilirsiniz. Deri pantolonlar ile crop kazaklar oldukça uyumludur. Eğer dar bir deri pantolon tercih ediyorsanız aynı şekilde dar bir kazak veya daha salaş görünüm için biraz bol bir kazak giyebilirsiniz. Bol paça deri pantolonlar ile üzerinize tam oturacak trikolar tercih edebilirsiniz. Ayakkabı olarak boyunuzu daha uzun gösterecek topuklulara bir şans verebilirsiniz. Bol deri pantolon kombinlerinde kullanmanız gereken üstler mutlaka dar olanlardır. Havalar ısındığında deri pantolonların bol olanları daha rahat ve işlevseldir. Böyle bir pantolon ile şık bir askılı bluzu veya crop’u birleştirebilirsiniz.

Etiketler: pantolon,pantolon kombini
Aralık 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR