Doğum Günü Partisinde Nasıl Giyinmelisiniz?

Doğum Günü Partisinde Nasıl Giyinmelisiniz?

Parti Kombini Nasıl Yapılır?

Parti kombini yapmak özellikle kadınlar için oldukça zorlu bir süreç olmaktadır. Parti kombinleri yaparken vazgeçilmez parçalardan bir tanesi ayakkabılardır.

Ayakkabı seçimi genellikle kıyafete göre seçilse de topuklu ayakkabılar ister kot pantolon ister elbise olsun oldukça uyumlu olmaktadır. Bu noktada ayağınızın rahat edeceği bir topuklu ayakkabı ile mükemmel bir kombin elde edebilirsiniz.

Sade bir akşam yemeği ile doğum günü kutlaması yapılacaksa bu durumda kalem etek veya bilek boyu bir kadın pantolon ile birlikte gömlek ve zarif bir topuklu ayakkabı kombinlemeniz mükemmel bir görünüm elde etmenize yardımcı olacaktır.

Ancak parti daha hareketli bir mekânda gerçekleşecekse ve organizasyon mevcutsa bu durumda şık bir abiye tercih edilebilir. Ancak ne olursa olsun gideceğiniz partinin doğum günü partisi olduğunu unutmamanız gerekmektedir. Bu nedenle abartıdan mümkün olduğunca uzaklaşıp şıklığa odaklanmanız da fayda vardır.

Gündüz gerçekleşen doğum günü partilerinde genellikle şifon gömlekler veya stres pantolonlar tercih edilmektedir. Böylece hem sadeliği yakalayabilir hem de şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

Kış mevsimine gelen doğum günleri genellikle soğuk havada ve kapalı mekanlarda olduğundan bu dönemde kişinin vücut yapısına göre uzun kollu bir elbise seçmesi ve altında yine topuktan vazgeçmeyerek topuklu bir bot kullanması harika bir görünüm elde etmesine yardımcı olmaktadır.

 

Doğum Günü Elbisesi Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Doğum günü partileri kimi zaman küçüklerin kimi zaman da arkadaşlarımızın olabilmektedir. Bu noktada elbise bu seçimi yapmak kadınlar için bir hayli zorlu sürecin getirisi olmaktadır.

Moda Çelikler olarak sizlere doğum günü elbisesi seçerken dikkat edilmesi gerekenler hakkında birkaç ipucu vereceğiz.

Doğum günü partisi için elbise seçimi yaparken doğum günü partisinin nerede veya ne zaman yapılacağı oldukça önemli bir konu olmaktadır ancak doğum günün nerede olacağı veya ne zaman olacağının yanı sıra kişinin kendi vücut hatları da elbise seçiminde oldukça önemlidir.

Doğum günü için elbise seçimi yaparken dikkat edilmesi gereken birtakım noktalar şöyle sıralanabilir;

  • Doğum günü partisinin yapılacağı mekana uygun olarak salaş, şık kıyafetler seçmek ve aynı zamanda açık havada ya da kapalı alanda yapılacağına göre tercih yapmak gerekmektedir.
  • İkinci olarak doğum günü organizasyonunun hangi konsepte yapılacağı ve bu konsepte uygun kıyafet seçilip seçilmeyeceği de oldukça önemlidir.
  • Parti elbise kombinleri için belki de en önemli nokta kişinin vücut şekline uygun olarak elbise tercihi yapması ve seçtiği elbisenin kilolu bile olsa kendisini zayıf gösterecek modelde olması oldukça önemlidir.
  • Seçilecek olan elbisenin renginin de ten rengiyle uygunluk sağlaması hem daha canlı hem de daha şık gösterecektir.
  • Son olarak doğum günü elbisesi seçerken mutlaka doğum gününün yapılacağı mevsimi göz önüne almak gerekmektedir.

 

Parti için kombinler ve kombin önerileri hakkında her bilgiye ulaşabilmek için mutlaka Moda Çelikler markasını ve markanın web sitesini ziyaret etmelisiniz.

 

Gündüz Yapılan Doğum Günü Parti Kombinleri

Gündüz yapılan doğum günü partisi kombinleri için genellikle alt ve üst ayrı parçalardan oluşan kombinler tercih edilmektedir. Bu yılın modası olan şifon ve dantelli gömlekler ile birlikte stres pantolonlar ya da kalem etek kombin yapıldığında şık bir görünüm elde etmek mümkündür.

 

Aynı zamanda gündüz gerçekleşecek doğum günü partileri için kombin tercihi yaparken mümkün olduğunca tek renk bluzlar tercih edilmeli ve mini ya da midi boy etekler kullanılmalıdır. Gündüz doğum günü partileri için seçeceğiniz kıyafetler genellikle sarı, mavi, yeşil, kırmızı veya somon tonlarında olabilmektedir.

 

Gece Yapılan Doğum Günü Partisi Kombinleri

Gece yapılan doğum günleri genellikle aile ve arkadaş grubu ile birlikte kalabalık şekilde yapıldığından doğum günü partileri için genellikle sade elbiseler tercih edilmektedir. Eğlencenin üst düzey olacağı bu partilerde kişilerin rahat hareket edebilmesi için kısa veya likralı elbiselerin tercih edilmesi oldukça önemlidir.

 

Parti elbise kombinleri yaparken özellikle strapless kısa elbiseler kullanabilir ve altına kombini tamamlayacak stiletto tarzı ayakkabılar kullanılmalıdır.

 

Sürpriz Doğum Günü Partisi Kombinleri

Özellikle sevdiğimiz kişilere, yakın arkadaşlarımıza veya ailemize sürpriz bir doğum günü partisi planlarken gün içerisinde kişinin doğum günü hakkında herhangi bir bilgiye sahip olmaması için bu doğum gününe katılacak olan kişilerin mutlaka normal bir gün izlenimi vermek için rahat kıyafetler giymeleri gerekmektedir.

 

Kişinin her zamanki tarzına uygun olarak seçecekleri bu kıyafetler içerisinde genellikle kod, şifon veya keten kumaşlardan üretilmiş olan elbiseler veya alt üst ayrı kombinler oluşturulmalıdır.

 

Teknede Doğum Günü Partisinde Ne Giyilir?

Teknede gerçekleştirilen doğum günü partileri biraz daha şık ve lüks partiler olduğundan bu partilere katılacak olan kişilerin ev partisi kombinleri gibi salaş kombinler den uzak durmaları gerekmektedir. Özellikle bayanlar tekne içerisinde rahat hareket edebilmek için topuklu ayakkabı yerine düz tabanlı ayakkabılar tercih edebilirler.

Kıyafet olarak ise mümkün olduğunca kişinin rahat edebileceği kıyafet tercihleri yapılmalı ve genellikle teknede aşırı bir rüzgâr esmesi durumu söz konusu olabileceğinden uzun veya kısa kadım tulum tercihi yapmak elbise tercihi yapmaya göre çok daha mantıklıdır.

Erkekler için ise genellikle keten pantolon veya şort kullanımı önerilmektedir. Tercih ettiğiniz alt modelin üzerine her halükârda mutlaka beyaz gömlek giymeniz gerekmektedir.

 

Böylece hem bayanlar hem de kadınlar teknenin şıklığını yakalayabilir aynı zamanda doğum günü sürecinde sürekli olarak kendini rahat hissedebilir.

 

Doğum Günü Kızı Nasıl Giyinir?

Doğum günü partisine katılmak ve bu partiler için kombin hazırlamak oldukça önemli olmakta ancak doğum günü partisine sahip olan kişinin nasıl giyineceğim ve nasıl kombin yapacağı çok daha önemli olmaktadır.

Doğum günü kızı doğum günü partisinde diğer herkesten çok göze çarpmalı ve doğum günü sahibi olduğunu Belli edecek kombinler yapmalıdır. Doğum günü kızı için kıyafet kombini yaparken en önemli nokta doğum günü partisinin konsepti ve bu konseptin kullanılan renkler ile uyumlu kıyafetlerin kombinlenmesi gerekmektedir. Böylece doğum günü sahibi göze çarparak partinin en düşük kişisi kendisi olacaktır.

 

 

Özellikle doğum günü kızları mümkün olduğunca tek parça kıyafetler giyerek ve genellikle de elbise tercihi yaparak şıklığı ve gösterişi yakalayabilmektedirler. Parti elbiseleri kategorimizde şıklığınıza şıklık katacak ve yeni yaşınızı kutladığınız partiyi unutulmayacak kılacak elbiselerimiz bulunmaktadır.

Etiketler: doğum günü kombini, doğum günü elbisesi
Eylül 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR