En Şık Bot Kombinleri Nasıl Yapılır?

En Şık Bot Kombinleri Nasıl Yapılır?

En Şık Bot Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kışın en çok tercih edilenlerinden botlar, çoğu zaman kombin yaparken kafamızı karıştırabiliyor. Özellikle hangi renk ve model ile giyeceğimiz konusunda kararsızlıklar ve dolapların önünde geçirilen o vakitler… Bilekte biten botu mu tercih etmeli, dize kadar uzanan botları mı yoksa topuklu botları mı, gibi tonla soru sorabiliriz kendimize. Ama hepsi içinden çıkılamaz bir durum yaratır bizlere. Peki, en şık bot kombinlerimizi nasıl yaparız?

 

Topuklu Bot Kombinleri

Aslında topuklu ya da topuksuz olsun bot kombinlerken, elbiseden pantolona farklı kıyafetleri de göz önünde bulundurmak gerekiyor. Örneğin çok şık bir klasik takımınız var ve onunla bir kombin yapacaksınız. Soğuk kış günler için altına onu destekleyecek şekilde bilekte biten bir topuklu bot tercih edebilirsiniz.

Moda Çelikler’den aldığınız günlük elbiselerinizi de dize kadar uzanan botlarla kombinleyebileceğiniz gibi, elbise modeline göre bilekte biten topuklu botları da tercih edebilirsiniz. Sadece elbise de değil pantolonlarla da bilekte biten botlarla şık bir görüntü elde edebilirsiniz. Özellikle sonbahar aylarında ve kış bitimlerinde kahverengi bot kombinleri ile harika bir stil yaratabilirsiniz. Bu renkteki botlarla birlikte giyeceğiniz jeanlerin paçalarını kıvırarak göz alıcı bir tarz oluşturabilirsiniz. 

Renk Renk Bot Kombinleri Yapın

En şık bot kombinlerini yapmak istediğinizde kendinizi sadece klasikleşmiş olan siyah gibi renkteki botlarla sınırlamayın. Farklı renklerdeki botlarla sayısız kombin oluşturabilirsiniz. Beyaz botlarla da arzu ettiğiniz şıklığı yakalayabilirsiniz. Giyildiğinde eşsiz bir zarafet katan beyaz bot kombinlerinde ise soft tonlardaki elbiseleri tercih edebilirsiniz. Bacak boyunuzu daha uzun göstermek için pantolonunuzun renginde botları tercih edebilirsiniz. Örneğin beyaz bir kadın pantolonla kombinleyebileceğiniz topuklu bir beyaz botla olduğunuzdan daha da uzun görünebilirsiniz.

Kadın jeanler ya da eteklerle kombinleyebileceğiniz dizüstü botlar, sizi farklı havaya sokabilir. Bunun yanında uzunluğu diz altında biten botlar ile de son derece güzel bir stil oluşturabilirsiniz. Örneğin mini elbiseler ile birbirinden şık kovboy bot kombinleri de yapabilirsiniz. Ancak kış ayları için dizüstü botlarla mini elbise ve etek ile kombin yapmanız daha doğru bir tercih olabilir. Bacak boyunuzun daha uzun gözükmesini isterseniz, botunuzun rengiyle aynı renkte çorap giyebilirsiniz.

Bej bot kombinlerinde açık veya koyu, dilediğiniz her tondaki parçayı tercih edebilirsiniz. Çünkü bej, hemen her renk ile uyumlu bir görünüm oluşturur. Kumaş pantolonlar ile kombinlendiğinde klasik bir stil yaratan bu modeller, jean gibi parçalarla birleştirildiğinde günlük giyime uygun hâle gelir. Bu kombinleri tamamlamak için salaş veya klasik bir kadın ceketi tercih edebilirsiniz. 

Farklı Kıyafet Modelleri ile Yeni Bot Kombinleri Yaratın

En şık bot kombinleri için kullanabileceğiniz pek çok alt giyim ve üst giyim ürünü bulunur. Uzun ya da kısa botlar ile çeşit çeşit kombinler yapabilirsiniz. Etek veya elbise giyerken daha çok tercih edebileceğiniz uzun botları, kadın crop kombinlerinizde de giyebilirsiniz. Ancak bu noktada, hangi bot tipinin hangi kıyafetle giyileceğine dikkat etmek gerekir. Seçilen parçaların birbiriyle uyumlu olması aradığınız şıklığı yakalamanıza fırsat tanıyacaktır.

Bunlara ek olarak bot kombinlerken, bot ve pantolon arasında bileğinizin görünmemesine dikkat edebilirsiniz. Böylece daha düzenli bir görünüme sahip olabilirsiniz. Topuklu, düz, uzun, kısa ve daha birçok çeşitte olabilen birbirinden şık botları hangi elbiseler, etekler ya da pantolonlar ile kombinleyeceğinize henüz karar veremediyseniz, Moda Çelikler size bu konuda ilham verici öneriler sunabilir. Moda Çelikler’de her ihtiyaca ve kombine yönelik ürünü bulabilirsiniz. Moda Çelikler geniş kadın giyim koleksiyonuyla en şık kadın bot kombinleri için sayısız seçenek sunar.

 

Etiketler: kombin
Şubat 07, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR