En Yakın Arkadaşımın Düğününde Ne Giymeliyim?

En Yakın Arkadaşımın Düğününde Ne Giymeliyim?

Yakın Arkadaş Düğününde Ne Giyilir?

Düğünde ne giyilir kadın sorusu için büyük bir olasılık ile çok sade bir elbise tercih etmek istemiyorsunuz, fakat oldukça abartılı bir seçim yaparak dikkat çekici bir hale dönüşmek de makul gelmiyor olabilir. Dikkate alınacak oldu önemli konular, yapılacak bir hayli fazla iş ve bunun için kısa bir zaman var. Öncelikli olarak her şeyden önce düğünde giyilebilecek elbiseler düğün yapılacak olan yerine, zamanına ve konseptine uyumlu olması çok önemlidir. Fakat bunun yanında dikkat edilmesi gereken başka bir şey daha var.

 

Kıyafetiniz en yakın arkadaşınız ile benzer olup rol çalmamalıdır. Vücut tipinize göre aşırı sade olmayan fakat yakın yakın arkadaş unvanını da taşıyacak kadar hareketli ve bir o kadarda gösterişli elbise bulmalısınız. Bunun yanı sıra eğer ki düğün boyunca arkadaşınıza yardımcı olacaksınız, hareket özgürlüğünüzü kısıtlamaya rahat bir düğün elbiseleri modeli tercih etmeniz oldukça önemlidir.

 

Kır Düğünü İçin Tercih Edilebilecek Uygun Elbiseler

En yakın arkadaşınız eğer ki bir kır düğünü ile evleniyorsa, o zaman baharın havasıyla son derece uyumlu olabilecek uçuş uçuş renkli elbise modelleri sizin için oldukça uygun bir seçenek olabilir. Bu nedenle düğün de ne giyilir sorusu için canlı renklere sahip olan bir elbise seçimi yapın ve bu güzel anın keyfini çıkarın. Kır düğününde ne giyilir kadın için yüksek topuklu ve platform ayakkabılardan uzak durmak gerekir. Bu tarz ayakkabı yerine zarif ve topuk boyu 5 cm olan ayakkabılar giymek hem dans ederken hem de yürüme esnasında rahat etmenizi sağlayacaktır.

 

Siyah Severler İçin Harika Elbiseler

Düğünde giyilecek şık kıyafetler bayan için elbise seçimi yapmanıza çok bir zaman kalmadıysa ya da bu renkten asla vazgeçemiyorsanız, siyah renk her zaman ilk tercihiniz olabilir. Siyah elbise tercih edildiğinde neredeyse şık olmamak imkânsızdır. Eğer ki kombininizi biraz daha renklendirmek isterseniz ayakkabı ve aksesuar seçimlerinizle elbisenizi biraz daha hareketli hale getirebilirsiniz.

 

En Yakın Arkadaş Düğününde Giyilebilecek Uzun Elbise Modelleri

Yakın arkadaşınızın düğünü için eğer ki uzun bir düğünde giyilen elbiseler için model arayışına girdiyseniz o zaman vücut tipiniz ile uyumlu olan, gösterişli kesimleri bulunan uzun bir elbise tercihi yapabilirsiniz. Eğer düğün boyunca sürekli oradan oraya koşturmanız gerekiyorsa, balık kesim gibi hareket etmenizi bir hayli zora sokacak tarz modellerden uzak durmanız önemlidir.

 

Sade Bir Nikah İçin Sade Kesim Elbise Modelleri

Sade bir nikah töreni için, elbette ki en uygun kıyafet tercihi yine sade bir abiye elbise modelidir. Yakın arkadaşınızın nikah elbisesi ile uyumlu olan, ondan biraz daha az hareketli olabilen sakin tonlara sahip bir düğünde giyilecek abiyeler için elbise seçimi yaparak ortama ayak durmanız oldukça kolaydır. Yakın arkadaşımın düğününde ne giymeliyim sorusuna sevap ararken bu konu da arkadaşınızdan da yardım talep edebilirsiniz. Özellikle kendi çiçeğiyle uyumlu ya da ortama ayak uydurabilecek bir kıyafet giymeniz konusunda fikir sahibi olabilir. Arkadaşınıza danışmayı ve fikrini almayı asla unutmayın.

 

Sahil Düğünü İçin Elbise Seçimi

Eğer ki arkadaşınız düğününü sahilde yapıyorsa, o zaman üzül elbise seçimi yerine diz üstünde biten tek parça kısa düğünde giyilecek sade elbiseler tercih edebilirsiniz. Bu elbise hem daha rahat hareket etmenizi sağlar. Hem de sizi sıcaktan asla bunaltmaz.

 

Otel Düğünü İçin Elbiseler

Otelde yapılan bir düğüne katılacaksınız, sık, gösterişli ve zarif ekibi modellerinden yararlanmakta fayda vardır. Çünkü genellikle bu tarz düğünler büyük balo salonlarında yapılır. Bu nedenle mekân yeri ile uyumlu olabilecek uzun düğünde giyilecek elbise modelleri tercih edebilirsiniz.

 

Mevsimine Göre Abiye Seçimini Yapmak Önemlidir

Düğün abiyeleri seçimini mevsime uygun olacak şekilde tercih etmek oldukça önemlidir. Örneğin; yaz mevsiminde kadife kumaştan tasarlanan bir elbise veya pelerinli bir elbise modeli seçmek seni sıcaktan bir hayli bunaltacağından dolayı gününün zor ve yorucu geçmesine neden olabilir. Aynı zamansa kıs mevsiminde midi boy ya da tiril tiril bir elbise tercih etmek de çok iyi bir seçim olmaz.

Düğün sahibi uzaktan biri de olsa yakın arkadaşınız da olsa bilmeniz gereken en önemli kural, o gün gelin için çok özel bir gün olduğu için beyaz renk ona ait olur. Böyle bir kural için beyaz rengi eleyerek işinizi daha kolay bir hale getirmiş olursunuz. Diğer alternatif renklerden düğün elbisesi seçebilirsiniz. Seçim yapabileceğiniz harika renk ve tasarıma ait elbise modelleri bulunur. Pullu, boncuklu, sırtı açık, uzun, kısa, payetli ve dekolteli gibi çeşitlerden vücut tipinize uygun olan bir modeli tercih edebilirsiniz. Böylelikle gelinden sonra ilk şık kişi siz olabilirsiniz.

 

 

 

Etiketler: elbise,arkadaş düğünü
Kasım 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR