Kazak Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kazak Kombinleri Nasıl Yapılır?

Rengine Göre Kazak Kombinleri

Zarif ve şık kazak kombinleri yapabilmek için, giydiğiniz parçalar arasında renk uyumu olmasına özen göstermeniz gerekir. Bunun için birbirine yakın tonlar seçebileceğiniz gibi birbirine zıt görünen fakat yine de uyumlu olan renkler de bulabilirsiniz. Zıtların uyumunu yansıtan renklerden birini pembe kazak kombinlerinde görebilirsiniz. Pembe ile siyah renk, zıt olsalar da oldukça uyumludur. Ayrıca pembe kazakla daha soft bir görünüme sahip olmak isterseniz krem, bej gibi açık tonlarda parçalar seçebilirsiniz. Kış mevsiminin favori renklerinden olan siyah ile birbirinden şık ve asil siyah kazak kombinleri yapabilirsiniz. Böyle bir kombinde siyah pantolon veya etek ile siyah ayakkabı tercih ederek resmi bir toplantıya katılabilirsiniz. Siyah, pek çok renk ile uyum sağlar. Bu sayede siyah kazaklarınızı gri, bordo, kırmızı, bej, yeşil, füme, mavi gibi pek çok renkle kombinleyebilirsiniz.

 

Yeşil kazak kombinlerine bej, krem gibi parçalarla eşlik ederek fresh bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kahverengi, gri, füme ve siyah da yeşil kazaklara oldukça yakışır. Sarı kazak kombinlerinde mavi, koyu yeşil, siyah ve gri tonlarını tercih edebilirsiniz. Oldukça iddialı renklerden biri olan kırmızı kazak kombinlerinde ise, kırmızı rengi gölgelemeyecek tonda, örneğin siyah, gri ve füme renklerini tercih edebilirsiniz. İsterseniz bu tondaki kazağınızın üzerine yeşil renkte bir kadın kaban giyerek kombininizi başka bir boyuta taşıyabilirsiniz. Beyaz kazak kombinleri için siyah, kırmızı gibi zıt renkler tercih ederek iddialı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Lila kazak kombinlerinde ise beyaz, krem ve açık mavi tonlarında ürünler giymeniz daha canlı bir görünüm elde etmenizi sağlar. Mavi kazak kombinlerinde beyaz, siyah, yeşil, krem ve bej tonları kullanılabilir. En az kırmızı kadar iddialı bir renk olan mor kazak kombinleri için beyaz, krem, açık mavi ve siyah renklerindeki parçaları giyebilirsiniz. Gri kazak kombinleri yaparken ise sarıdan siyaha, kırmızıdan beyaza kadar pek çok renk seçeneğiniz bulunur.

Kazak Kombinlerine En Çok Yakışan Parçalar

Kış mevsiminin en çok giyilen giyim ürünlerinden olan kazaklar ile hemen her parçayı uyum içerisinde birleştirerek çeşitli kazak kombinleri yapabilirsiniz. Örneğin daha rahat bir stil için kazak pantolon kombinlerini tercih edebilirsiniz. Böyle bir kombinde bol veya dar kalıpta tasarlanmış pantolonları tercih edebilir ve buna zıt kalıpta bir kazak giyerek şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Bol bir kazak ile bol pantolon tercih etmek sizi olduğunuzdan kısa gösterebilir. Yine de boyunuz yeterince uzun ve ideal kilonuzdaysanız böyle bir kombinle oldukça şık görünebilirsiniz. Birbirinden şık topuklu bot ve çizmelerle tamamlayabileceğiniz kazak etek kombinleri, tam da soğuk havalarda zarif görünümünü korumak isteyen kadınlara göredir. Mini, midi ve uzun olması fark etmeksizin her modelde etek ile kazaklarınızı birleştirebilirsiniz. Belinizin inceliğini vurgulayacak şık bir kemer, bu kombini daha güzel bir hâle getirebilir. Kazak gömlek kombinleri yaparken ister etek isterseniz de pantolon tercih edebilirsiniz. Skinny veya bol paça jeanler ile taytlar da bu kombinlere oldukça yakışır. Kazak elbise kombinleri için Moda Çelikler’in mini veya uzun günlük elbise modellerinden birini tercih edebilirsiniz. Örneğin mini ve nispeten ince kumaşlı bir elbise ile şık ve kısa bir kazağı birleştirip, altına hoş bir çizme giyebilirsiniz. Kazak tayt kombinleri ile günlük yürüyüşlerinizi yapabilir ya da bir arkadaş toplantısına katılabilirsiniz.

Modeline Göre Kazak Kombinleri

 

Kazak kombinleri yaparken kullandığınız parçaların model olarak birbiriyle uyumlu olmasına özen göstermeniz gerekir. Kazakların modeli, kullanacağınız aksesuar modeline karar vermenize de yardımcı olur. Örneğin tunik kazak kombinlerinde kemer ve uzun çizme kullanmayı tercih edebilirsiniz. Tunik kazağınızın uzunluğu çok fazla değilse kazağınızı çorap yerine tayt ile giymeyi deneyebilirsiniz. Böyle bir kombin, şık ve kısa bir kadın ceket ile oldukça havalı bir görünüme kavuşabilir. Kırmızı salaş kazak kombinleri yaparken dar kalıplı pantolon veya jean kullanmak daha uygun olacaktır. Böylece boyunuzun olduğundan kısa görünmesine engel olabilirsiniz. Salaş kazak modelleri taytlar ile de oldukça uyumludur. Pantolon veya jean'in üzerine kalın bir kemer takarak kazağın bir kısmını bu kemerin içerisine yerleştirebilir, böylece kombine hareket katabilirsiniz. Siyah boğazlı kazak kombinleri yaparken mini veya uzun bir etek tercih edilebilir. Burada dikkat edilmesi gereken konu, kazağın eteğin içerisinde koyulabilecek yapıda olmasıdır. Ya da kazak eteğin bel kısmını aşmayacak uzunlukta bir modelde tercih edilmelidir. Çizgili kazak kombinleri yaparken daha az hareketli ve nispeten desensiz pantolon ya da etekler tercih edebilirsiniz. Böylece kombininiz göz yormaz. Hangi parçayı tercih ederseniz edin, Moda Çelikler’de buna uygun renkte ve modelde bir kazak bulmanız daima mümkündür.

Etiketler: kazak,kazak kombin y y 5 5542
Ocak 12, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR