Kış Ayında Taytları Nasıl Kombinlemelisiniz?

Kış Ayında Taytları Nasıl Kombinlemelisiniz?

 

Kış Tayt Kombinleri

Kış tayt kombinleri yaparken mümkün olduğunca soğuk hava şartlarını göz önünde bulundurarak kişilerin tayt tercihi olarak boyfrend paça ve kazak tercih etmeleri oldukça önemlidir. Basen bölgesinde son bulan kazak modelleri altına daha uzun bir gömlek giyerek tayt kazak kombinleri yapılabilmektedir.

 

Aynı zamanda kış aylarında salaş giyinmekten hoşlanan kişilerin tayt kombinleri için bol kesim tunik, uzun bir gömlek veya uzun bir hırka tercih etmeleri gerekmektedir.

 

 

Tayt Kombini Nasıl Yapılır?

Tayt kombinleri oldukça dikkatli bir şekilde yapılması gereken kombinler içerisinde yer almaktadır. Özellikle tayt üzerine askılı tişört giyerek ve tişörtün üzerine uzun bir gömlek giyerek kombin yapmanız oldukça kolaydır.

Genellikle günlük hayat için tercih edilen tayt kombinleri içinden bir tanesi gömlek ve tişört ile yapılan tayt gömlek kombin olmaktadır. Bu kombilerinizin altına mutlaka beyaz renkli spor ayakkabı tercihi yapmanız gerekmektedir.

Spor tayt ile kombin yaparken mümkün olduğunca üst giyim parçası olarak da spor parçalar tercih etmeniz gerekmektedir. Ancak hem şık hem de klasik bir görünüm elde etmek istiyorsanız bu noktada tayt tercihi olarak spor tayt yerine deri tayt tercih etmeniz gerekmektedir.

Spor taytla kombinler yaparken özellikle üst giyim olarak gömlek, tunik, kazak, uzun hırka, bluz, crop top veya kadın sweatshirt tercih edilebilir. Özellikle spor tayt kombinleri için genellikle spor tayt ve spor crop tops kombinleri tercih edilmektedir. Ancak bu kombinlerin tercih edilebilmesi için bayanların vücut haklarının düz olması gerekmektedir.

Bu noktada crop tops ile spor tayt kombini yapacak olan kişilerin düz bir karın bölgesine ve düz bir bacak hattına sahip olmaları gerekmektedir. Özellikle kombin yaparken dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan bir tanesi kişinin vücuduna göre kombin yapmasıdır.

Bu noktada özellikle kalça veya bel bölgesi hedeflenen düzlükte olmayan bayanların spor tayt kombinleri için bol tişört veya tunik tercih etmelerinde fayda vardır.

 

Tayt kombin için genellikle üst giyim olarak spor ürünler tercih edilirken ayakkabı olarak da spor ayakkabı tercih edilmektedir.

 

Tayt Kombini

Tayt kombini yaparken sade renkleri veya desensiz bir tayt kullanılacaksa mutlaka uzun gömlekler ile kombin yapılması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra siyah tayt ile ekose desenli bir gömlek veya kürk detayları olan bir yelek şık ve zarif bir görünüm etmenizi yardımcı olacaktır.

 

Taytla kombinler yapılırken tayfaların genellikle spor parçaları olduğunu unutmamak gerekmektedir. Sadece deri taytlar ile klasik bluzlar veya gömlekler tercih edilmelidir. Özellikle kış aylarında ofis ortamlarında tayt ile kombini yapacak olan kişiler deri tayt üzerine gömlek veya bluz tercihi yaparak şık ve klasik bir görünüm elde etmektedirler.

 

Uzun Tişört Tayt Kombinleri

Uzun tişört tayt kombinleri yaparken oldukça dikkatli olunması gerekmektedir. Çünkü vücut hatlarının ve boy yapınızın bu kombinler üzerinde oldukça önemli rolü bulunmaktadır.

Minyon yapıdaki bayanların mümkün olduğunca uzun tişört tayt kombinleri yapmaktan kaçınmaları gerekmektedir. Çünkü zaten kısa olan boyları uzun tişört ile daha da kısa görüneceğinden şıklık hedeflenirken kötü bir görünüm ortaya çıkacaktır.

Son zamanlarda taytlı kombinler oldukça popüler hale gelmiş ve çeşitli kombin modelleri ile görülmeye başlanmıştır. Özellikle tayt denilince akla eskiden spor alanı gelirken günümüzde neredeyse birçok mekân veya organizasyon için tayt ile kombin tercih edilmektedir.

Arz talep ilişkisi doğrultusunda tayfaların günümüzde birçok alanda kullanılmaya başlanmasıyla birçok farklı modelde ve renkte tayt üretimi yapılmaktadır.

Moda Çelikler üzerinden satın alacağınız tayt modelleri ile birbirinden farklı kombinler yapmanız mümkündür. Özellikle tayt kombini yaparken kişilerin boy oranlarına, vücut hatlarına, ten renklerine veya diğer fiziksel özelliklerine dikkat etmeleri gerekmektedir.

Mümkün olduğunca beyaz tenlere sahip olan kişilerin koyu tonlarda siyah, lacivert veya bordo renklerinde tayt tercihi yapmaları gerekirken esmer kişilerin daha çok pudra tonlarında taytlar tercih etmeleri gerekmektedir.

Ancak yukarıda da bahsettiğimiz gibi tayt ile kombin yaparken sadece ten rengi değil vücut yapısı da oldukça önemli bir faktör olmaktadır. Basen ve bel bölgesinde yağlanma meydana gelmiş olan kişilerin tayt tercihi yaparken özellikle yüksek bel taytları kombi dinlemeleri gerekmektedir.

 

Bunun yanı sıra üst bacak bölgesi orantısız olarak fazla olan kişilerin mümkün olduğunca koyu tonlarda taytlara yönelmeleri gerekmektedir.

 

Tayt Kombinin De Dikkat Edilmesi Gereken Noktalar Nelerdir?

Kombin demek temelde uyum demek olduğundan kişilerin birkaç parçayı bir araya getirerek oluşturdukları kıyafet kombinlerinde oldukça dikkatli olmaları gerekmektedir. Bu noktada özellikle tayt ile yapılan kombinlerde kişilerin çok daha dikkatli olması gerekmektedir.

Tayt kombinin de dikkat edilmesi gereken noktalar içerisinde özellikle tayt ile kombin edilecek olan tunik, ceket, gömlek veya tişört gibi üst giyim parçalarının mutlaka tayt ile uyumlu olması gerekmektedir.

Bunun yanı sıra tayt kombini yaparken mutlaka fazla kilolara sahip olan kişilerin fazlalıklarını kamufle edecek parçalar ile tayt kombini yapması oldukça önemlidir.

Eğer desenli bir tayt tercih edilecekse kişilerin üst giyim olarak düz ve desensiz parçalar tercih etmeleri gerekmektedir.

Özellikle son yılların modası haline gelen yırtık taytlar oldukça dikkat çekici bir görünüm sağladığından fizik olarak kendine uygun gören kişilerin bu taytları tercih etmeleri gerekmektedir.

 

Özellikle basenleri bulunan kadınların genellikle tayt giymekten çekinmeleri ve korkmaları oldukça doğal bir durum olsa da mümkün olduğunca tayt giymekten vazgeçmeleri ancak giyecekleri tayt ile kombin edecekleri üstün mutlaka uzun bir gömlek veya tunik olmasına özen göstermeleri gerekmektedir.

 

İspanyol Paça Tayt Nasıl Kombinlenir?

Özellikle son dönem modasını oluşturan İspanyol paça taytlar birçok kişi tarafından ilk defa kullanıldığından genellikle tam olarak nasıl kombinleyeceği bilinmemektedir. Bu noktada İspanyol paça tayt kombinleri yaparken taytınızın paça boyunun boy uzunluğunuza uygun olması gerekmektedir.

Bu noktada ispanyol parça taytların mutlaka topunuzu kapatacak boyda olmasına özen göstermelisiniz. Ancak topunuzu kapatırken yerde sürünmesine de dikkat etmeniz gerekmektedir.

İspanyol paça tayt giyecek olan kişilerin bu taytların genellikle her vücut tipine veya her tarza uyum sağladığını bilmek gerekir. Özellikle İspanyol paça tayt üzerine renkli veya desenli tişörtler, kadın gömlekler veya kazaklar tercih edebilirsiniz.

 

 

Özellikle kazaklar ile kombinlendiğinde harika bir görünüm ortaya koyan İspanyol paça taytlar bacakları tamamen sarması nedeniyle kişileri daha zayıf göstermekte ve aynı zamanda paça yapısı sayesinde kişilerin olduğundan daha uzun görünmelerine olanak sağlar.

Etiketler: tayt,tayt kombin
Ekim 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR