Kışın Etek Kombinleri Nasıl Yapılır?

Kışın Etek Kombinleri Nasıl Yapılır?

Ofis Stilinin Olmazsa Olmazı Kalem Etekler

Kışın etek kombinlerinin olmazsa olmaz parçalarından biri elbette kalem eteklerdir. Genellikle ofis ortamında çalışan kadınlar tarafından tercih edilse de bu etekler, feminen görünümden hoşlanan kadınların vazgeçilmezleri arasındadır. Kalem etekler dar veya bol parçalarla kombinlenebilir. Eteğinizin üzerine dar bir bluz veya kazak tercih ettiğinizde oluşturacağınız görünüm daha feminen olacaktır. Bu tarzda bir görünüm için örneğin kalem etek gömlek kombinlerine bir şans verebilirsiniz. Böyle bir kombin ile iş görüşmelerinden özel toplantılara kadar her yere gidebilirsiniz. Kalem eteklerde genellikle koyu renkler ön plana çıksa da açık renklerle de eşsiz bir görünüm yaratmak mümkün olabilir. Bu gibi kombinler yaparken birbirinden farklı tonlarda parçalar tercih etmenizi öneririz. Birbirinden farklı ama uyumlu renkler tercih ederek şık bir stil oluşturabilirsiniz. Kalem etekler arasında deri kumaştan yapılan modeller de oldukça ilgi çekmektedir. Uzun deri etek kombinleri ile vamp bir görünüm elde edebilirsiniz. Deri eteklerinizi yalnızca gömlekler ile değil, aynı zamanda kazaklar ile de kombinleyebilirsiniz. Kalem etekler yalnızca kısa boyda değildir, farklı tercihlere sahip kadınlar için uzun kalem etek kombinleri de sıklıkla yanıtı aranan sorulardandır. Örneğin, kırmızı bir uzun kalem etek ile saks mavisi bir kazağı kombinleyerek sıradışı ve şık bir görünüme kavuşabilirsiniz. Bej rengi bir kalem etek ile siyah bir bluzu kombinleyerek uyumlu ve sıcak; kırmızı tonda bir bluzu kombinleyerek feminen ve çekici bir görünüm elde edebilirsiniz. Kalem etek kombinleri ile yapacağınız her tercihle göz alıcı bir stil yaratmanız mümkündür.

Klasikten Vazgeçemeyenlere: Siyahın Büyüsü

Klasik tarzdaki parçalardan hoşlanan kadınlara kalem etek denildiğinde akıllarına ilk gelecek renk şüphesiz ki siyah olacaktır. Siyah parçalar hemen her renk ile uyumlu olduğundan her kadının dolabında mutlaka bulunur. Kışın etek kombinlerinde en çok tercih edilen parçaların başında siyah etekler gelir. Beyaz, kahverengi, kırmızı, bej, bordo, gri tonları siyah ile en çok yakışan renkler arasındadır. Daha uyumlu bir görünüm için siyah üzerine yine siyah tercih etmeniz de elbette mümkündür. Ayrıca daha açık renkler olan pudra, pembe, sarı gibi renklerle de siyah ile uyum içerisinde kombinler oluşturmak mümkündür. Siyah etekler arasında deri olanlar da oldukça yaygın ve ilgi çekici modellerdir. Bu nedenle deri etek kombinleri, kadınların sıklıkla öneriye ihtiyaç duyduğu konulardandır. Deri etekler dar veya bol, uzun veya mini boyda olabilir. Kış mevsiminde giyilmesi daha uygun olan bu modeller ile daha çekici bir görünüme kavuşabilirsiniz. Beyaz bir gömlek ile kombinleyeceğiniz siyah bir deri etek ile bulunduğunuz ortamda göz kamaştırabilirsiniz. Mini bir siyah deri etek ile sarı bir sweatshirt’ü kombinleyerek salaş bir stil yaratabilirsiniz. Her renk ile uyumlu olan siyah rengin büyüsüne hayır diyemeyenlerdenseniz, aradığınız parçayı Moda Çelikler ’de bulabilirsiniz. Eğer hâlâ bir siyah kalem eteğiniz yoksa Moda Çelikler ’in onlarca seçeneği arasından kendinize en uygun olanı kolaylıkla bulabilir ve gardırobunuza eşsiz bir parça kazandırabilirsiniz!

Son Dönemlerin Gözdesi Midi Boy Etekler

1940 ve 50’lerin feminen görünümünü günümüze taşıyan midi boy etekler, kışın etek kombinleri denildiğinde akla gelen ilk parçalar arasındadır. Midi etek kombinleri, hem bol hem de dar parçalar ile birlikte yapılabilir. Örneğin Moda Çelikler ’de bulunan leopar desenli bir midi etek ile bol bir siyah kazağı kombileyebilir; böylece şık ve rahat bir tarz oluşturabilirsiniz. Midi boy etekler hemen her ortamda giyilebilecek parçalar arasındadır. Örneğin eteğinizi şık bir crop ile birleştirerek özel bir davete katılmanız mümkündür. Ya da dar bir bluz ve kemer ile kombinleyeceğiniz midi eteğiniz ile, ofis ortamında şıklığınızdan söz ettirebilirsiniz. Eğer kışın etek kombinleri neler olabilir diye düşünüyorsanız size önerimiz midi eteğinizi salaş bir kazak ile birleştirmeniz yönünde olacaktır. Böylece feminen bir görünümün yanında rahatça hareket imkânına sahip olursunuz.

Daha Feminen Bir Görünüm İçin Mini Etekler

Mini etekler, tarzına önem veren her kadının vazgeçemediği parçalar arasındadır. Genellikle yazın tercih edilen bu parçaları soğuk kış günlerinde giymek de mümkün! Kışın etek kombinleri denilince akla gelen ilk parçalardan olan mini etekleri kombinlemek oldukça kolaydır. Mini etek kombinlerini, soğuk kış günlerinde kalın opak çoraplarla birlikte yaptığınızda bu, soğuktan etkilenmemenizi sağlayacaktır. Havanın daha az soğuk olduğu günlerde eteklerinizi daha ince çoraplar ile giyerek daha çekici bir görünüm yaratabilirsiniz. Mini etekler croplar ile muhteşem bir uyum sergiler. Bunun için eteğinizi crop bir kazak veya bluz ile birlikte giyebilirsiniz. Üzerinize giyeceğiniz bir blazer ceket, şıklığınızı bir üst noktaya taşıyacaktır. Kışın etek kombinlerinizi, mini etekleri kazaklar veya polar sweatshirt’lerle kombinleyerek yapabilir, böylece zıt renkler ile muhteşem bir uyum yakalayabilirsiniz.

Günlük Giyimde Rahatlığı Ön Planda Tutanlara: Uzun Etekler

Kışın etek kombinleri yapmak isteyen kadınların şık ve feminen bir görünüm elde etmenin yanısıra soğuktan korunmak için de tercih ettiği modellerden biri de uzun eteklerdir. Uzun eteklerin bol veya geniş olan, farklı renk ve desenlere sahip pek çok modeli bulunur. Bol olanlar daha rahat hareket imkânı sağladığı için, bunları daha çok tercih etmenizi öneririz. Uzun etek kombinleri, kalın kumaşlı eteklerden tercih edilmelidir. Böylece soğuktan korunabilirsiniz. Bu etekler ile gömlekler başta olmak üzere pek çok parçayı birleştirebilirsiniz. Uzun etek gömlek kombinleri ile örneğin bir iş toplantısında şık ve sade bir görünüm oluşturabilirsiniz. Uzun ve bol eteğinizi dar bir bluz ile veya yine bol olan bir kadın kazak ile kombinleyebilirsiniz.

Etiketler: etek,etek kombin
Ocak 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR