Oversize Ceket Kombinleri

Oversize Ceket Kombinleri

Elbise ile Oversize Ceket Kombinleri

Günlük elbise modellerinden abiye elbise modellerine kadar her renk ve modelde ürünü bulabileceğiniz Moda Çelikler’in geniş elbise koleksiyonu, oversize ceket kombinleri yapmak için size sayısız seçenek sunar. Saten, ipek, tül ve payetli gibi çeşitli kumaşlarla tasarlanan gece elbiselerini oversize blazer ceket kombinlerinizin temel parçası olarak seçebilirsiniz. Eğer kombini sıcak günler için yapıyorsanız elbise seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken konu, elbisenizin askılı veya straplez olmasıdır. Uzun veya kısa kollu bir elbise seçmek, terlemenize sebep olabilir. Oversize ceketle kombinlenecek elbisenin boy uzunluğu kişinin zevkine bağlıdır. Bu tür kombinleri tamamlamak için uzun stilettoları tercih ederseniz fazlasıyla şık ve etkileyici bir görünüme sahip olabilirsiniz. Oversize ceketler ile kombinler daha çok sonbahar ve kış aylarında yapılır. Bu mevsimde seçeceğiniz elbise uzun kollu bir triko olabilir. Oversize deri ceketler ile eşsiz bir uyuma sahip olan triko elbiseler, uzun çizmelerle kombinlenebilir. Bu ceketler bol bir yapıda olduğundan, bol bir elbiseyle birlikte  giyilmesi kişiyi olduğundan kısa gösterebilir. Bu nedenle dar kesimli bir elbise seçmenizi tavsiye ederiz. Oversize blazer ceketler ile giyeceğiniz pamuklu kumaştan tasarlanmış elbiseler ile örneğin iş ortamınızda şıklığınızla göz kamaştırabilirsiniz. Oversize vintage ceket ile şık bir askılı siyah elbiseyi birleştirerek ister resmi ister özel davetlere katılabilirsiniz. Bunun için dar olması koşuluyla mini, midi veya uzun bir elbise tercih edebilirsiniz.

Günlük Giyim İçin Oversize Ceket Kombinleri

Günlük ve daha salaş bir stil için yapılan oversize ceket kombinleri genellikle üniversiteye, resmi olmayan bir ofis ortamına veya günlük gezilere giden kadınlara hitap eder. Bu kombinler tayt, kadın jean, etek, bluz, tişört ve elbise gibi pek çok farklı kıyafetle yapılabilir. Özellikle oversize biker ceketler jean’ler ve taytlar ile çok güzel bir görünüm oluşturur. Dar kalıplı kumaş pantolonlar da bu ceketlerle kombinlenebilir. Böyle bir kombinde ince bir triko kazak tercih edebilirsiniz. Dar kesimli mini ve midi eteklerle çok uyumlu olan biker ceketlerle birbirinden şık etek ceket kombinleri yapabilirsiniz. Böyle bir kombinde tercih etmeniz gereken üst giyim modeli, dar kesimli olmalıdır. Oversize bomber ceket kombinleri salaş bir stil oluşturmak isteyenler için oldukça uygundur. Bu ceketler ile kombinlenebilecek parçalar arasında jean, tayt ve tişört bulunur. Nispeten sıcak havalarda biker taytlarla birlikte de kombinleyebileceğiniz bu ceketler ile spor şıklığa sahip olabilirsiniz. Spor giyim tarzından hoşlanıyorsanız oversize kolej ceketi kombinleri de sizin için uygun olabilir. Böyle bir ceketi bol bir tişört ve deri bir taytla birleştirebilirsiniz. Skinny jean pantolonlar da bu ceketlerle uyum içerisinde kombinlenebilir. Soğuk kış günlerinde giyebileceğiniz, sizi soğuktan koruyacak yapıda ceketler de bulunur. Bunlar oversize polar ceketlerdir. Polar ceketinizi güzel bir tayt veya jean ile kombinleyebilir, üstüne crop bir bluz bile giyebilirsiniz. Oversize kapşonlu ceketler ile spor bir stil oluşturmak için kullanabileceğiniz en güzel tişört modellerini Moda Çelikler’de bulabilirsiniz. Blazer ceket kombinleri yalnızca ofis stiline uygun resmi giyim tarzında değil, günlük giyimde de tercih edilebilir. Blazer ceketinizi şık bir bluz, jean veya deri taytla kombinleyerek altına güzel bir spor ayakkabı giyebilirsiniz. Kadın oversize blazer ceket modelleri günlük elbise modelleri ve bol paça pantolonlar ile birlikte giyilmeye de uygundur.

Rengine Göre Oversize Ceket Kombinleri

 

Oversize ceket kombinleri yaparken parçaların modelleri ve kesimleri kadar renklerinin de uyumlu olması gerekir. Birbirine yakın tonlarda parçalar ile oldukça uyumlu kombinler yapılabilir fakat bazen birbirinden zıt renkler seçmek de ortaya etkileyici kombinler çıkarabilir. Örneğin siyah ve sarı birbiriyle uyumsuz renkler gibi görülse de sarı bir elbise veya sweatshirt ile oldukça şık siyah oversize ceket kombinleri yapılabilir. Böylece sıradanlıktan uzak, göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Siyah ceket kombinleri kırmızıdan beyaza pek çok renk ile uyum sağlar. Moda Çelikler’in birbirinden güzel ve şık siyah elbise modelleriyle yapabileceğiniz kırmızı ceket kombinleri sayesinde ortamların parlayan yıldızı olabilirsiniz. Her renkle uyumlu olmayacağı düşünülen renkler ile de birbirinden şık kombinler yapabilirsiniz. Burada önemli olan rengin tonudur. Örneğin yeşil, her renkle uyumlu değildir fakat güzel koyulukta ürünlerle oldukça şık yeşil ceket kombinleri yapmanız mümkündür. Böyle bir kombinde siyah, bej ve krem gibi renkleri tercih edebilirsiniz. Lacivert ceket kombinleri siyah, krem ve beyaz gibi renklerle etkileyici bir hâle bürünür. Böyle bir kombine canlılık katmak için örneğin sarı renkte bir çanta kullanabilirsiniz. Hemen her renk ile uyum sağlayan ara bir renk olan gri ile çeşit çeşit gri ceket kombinleri yapabilirsiniz. Her renk ile uyum sağlayabilen beyaz ceket kombinlerini sıcak havalarda açık ve soft renklerle tercih ederek fresh bir görünüm yakalayabilirsiniz. Bunun için pembe, mavi hatta turuncu gibi renkler fazlasıyla uygun olacaktır.

Etiketler: ceket,ceket kobini
Ocak 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR