Şık Bluz Kombinleri Nasıl Yapılır?

Şık Bluz Kombinleri Nasıl Yapılır?

Etek Ve Bluz Nasıl Kombinlenir?

Etek bluz kombin birçok kişinin vazgeçilmez kombinleri içerisinde yer almaktadır. Özellikle sezonun modası olan etekler ile kombinlenen bluzlar harika ve cool bir hava katmaktadır.

Etek bluz kombin için kişilerin kullandıkları parçaları uyum sağlayacak şekilde tercih etmeleri oldukça önemlidir. Genellikle klasik bir görünüm elde etmek isteyen kişiler kalem etek veya A kesim etek ile bluz kombini yaparak şık ve zarif bir görünüm elde etmektedirler.

Bluzların kombinlenmesi en kolay olan alt giyim parçalarından bir tanesi etek olmaktadır. Genellikle modanın duayenleri arasında yer alan etek ve bluz bir araya getirildiğinde alışılagelmişin dışında bir görüntü yaratmaz ve zarifliği korur.

Özellikle uzun yıllardan beri etek ve bluz kombinleri özel davetlerin, ofis modasının veya organizasyonların kurtarıcı kombinleri arasında yer almaktadır.

Bu noktada etek ve bluz kombini yaparken kişilerin dikkat etmesi gereken birtakım hususlar bulunmaktadır.

Bu hususlar içerisinde özellikle kişilerin yaptıkları kombinlerin vücut tipine uygun olarak yapılması oldukça önemlidir. Minyon kadınların etek üstü bluz kombinleri için genellikle mini ve dar etek kombinlerini tercih etmeleri gerekmektedir.

Ancak uzun bacaklara sahip olan bayanların bluzlar ile uzun etek kombinleri yapmaları onları daha stil sahibi olarak gösterecektir.

Omuz, kalça ve bel oranı açısından dengeli bir vücut tipine sahip olan kişilerin kombinlerinde kullanacakları etek türü mutlaka kalem etek olmalıdır.

Kombin yaparken dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli husus ise yapılacak kombinin mekân ile uyumlu olmasıdır. Bu noktada özellikle gece yapılan davetlerde kişilerin deri, kadife veya saten etek ile birlikte gösterişli bluzlar ile kombin yapması gerekmektedir.

Rahat ve günlük kombinlerde ise midi, pileli veya uzun etek tercihi yapılabildiği gibi aynı zamanda kumaş türü olarak pamuklu veya keten etek ile de bluz kombinleri yapılabilir.

Son olarak kişinin gerçekleştireceği etek bluz kombinlerinde ten rengine dikkat etmesi oldukça önemlidir.

 

Açık ten rengine sahip olan kişilerin lacivert, bordo veya kahverengi gibi koyu tonlarda kombinler yaratmaları, buğday tenli kişilerin kombinlerinde sıcak renkler tercih etmesi ve esmer tenli kişilerin mümkün olduğunca koyu renklerden uzak durarak pastel tonlarında kombinler yapmaları gerekmektedir.

 

Pantolon Ve Bluz Nasıl Kombinlenir?

Kadın pantolon ve bluz kombinleri genellikle her mekân için uyumlu olmalarının yanı sıra her mevsim içinde uyumlu olmaktadır. Bu noktada pantolon modellerine göre yapılan kombinlerin üzerlerinde kullanılacak olan bluz modelleri de oldukça büyük önem taşımaktadır.

Özellikle hem klasik hem de spor giyimde gerçekleştirilebilecek olan pantolon bluz kombin seçenekleri içerisinde genellikle skinny jean pantolonlar ile omuz dekolteli bluzlar, kayık yaka, kolları volanlı, İspanyol kol bluz modelleri ve tül bluz kombinleri tercih edilmelidir. Böylece hem sadeliği hem de şıklığı elde etmek mümkündür.

Ancak ofis ortamında çalışan bayanların veya iş görüşmesine gidecek olan bayanların görünümlerinin daha klasik olması gerektiğinden mümkün olduğunca açık renk bluzlara ve koyu tonlardaki pantolon modellerine yönelinmesi gerekmektedir.

Klasikleşmiş pantolon ve bluz kombinlerinde kullanılan siyah renk kumaş pantolon ve beyaz bluz kombinleri ofis ortamları için en uygun kombini ortaya çıkartmaktadır.

Ancak özel davetlerde sıkça kullanılan salaş bluzlar abiye pantolon modelleri ile daha çok kombinlenmektedir. Özellikle abiye pantolon bluz kombinleri yaparken kişilerin doğru renkleri kullandığından emin olması gerekmektedir.

Bu noktada düğünler veya özel davetler için daha çok tercih edilen abiye pantolon bluz kombinleri içerisinde pantolonla zıt noktaları oluşturulacak ve mümkünse zıt renklerde olan bluz tercih edilmesi oldukça önemlidir.

 

Ancak gösterişli giyim tarzına sahip olan kişilerin abiye pantolon ile birlikte payetli bluz kullanması da mümkündür. Ancak özellikle davet sonbahar veya kış aylarında ise kişinin üzerinde kullandığı ceketin mutlaka sade olmasına özen gösterilmesi gerekmektedir.

 

Siyah Bluz Kombinleri

Siyah bluz kombinleri içerisinde özellikle siyah rengin vermiş olduğu rahatlık bulunmaktadır. Çünkü siyah renkli herhangi bir ürün ile istenilen renkte bir başka ürün kombinlenebilmektedir. Özellikle siyah omuzları açık ve uzun kollu bir bluz ile kot pantolon ve altına mor renkli stiletto ayakkabı harika bir kombin oluşturacaktır.

Aynı siyah bluz ile asimetrik kesim siyah deri etek ve bantlı topuklu ayakkabı kombinlemesi de oldukça harika bir görünüm sağlayacaktır.

Siyah bluzların vazgeçilmezi olan beyaz veya bej rengindeki kumaş pantolonlar da alçak topuklu ayakkabılar ile mükemmel bir kombin oluşturulması mümkündür.

Son olarak uzun ve pileli antrasit rengindeki etek ile kombinlenen siyah bluzun altına fuşya rengi stiletto ayakkabı kullanımı hedeflenen şık görünümü sağlayacaktır.

Bu noktada kombin yapılırken kişilerin tercih ettikleri alt ve üst giyim parçalarının yanı sıra ayakkabı modelleri de oldukça büyük önem taşımaktadır.

Özellikle siyah bluz kombini yaparken kişinin alt parça olarak tercih edeceği renkler oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir kişinin sadece siyah bluz ile siyah alt giyim parçası kullanmaması oldukça önemlidir.

 

 

Hedeflediğiniz bluz kombinleri mutlaka Moda Çelikler tarafından satışı yapılmakta olan bluz modellerini incelemeniz ve daha sonra kombinlemeniz oldukça büyük fayda sağlayacaktır.

Etiketler: şık bluz,şık bluz kombinleri
Kasım 09, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR