Şişme Mont Kombinleri Nasıl Yapılır ?

Şişme Mont Kombinleri Nasıl Yapılır ?

Şişme Mont Kombinleri Bayan

Şişme mont kombinleri bayan için özellikle şişme montların sahip olduğu yapı nedeniyle kişilerin üst vücudu fazla kalıplı göründüğü için, bu şişme montlar kombinlenirken genellikle alt giyim için daha çok dar ve vücudu saran tarzlar tercih edilerek bu görüntünün bir şıklığa evrilmesi sağlanmaktadır.

Özellikle dar ve vücudu saran bir pantolon, tayt ve dar etek modelleri ile birlikte kombinlendiğinde harika bir görünüm kazandıran şişme montlar, aynı zamanda dar olmasa bile eşofmanlar ile mükemmel bir uyuma sahip olabilmektedir.

Spor giyim tarzı ile harika bir uyumu olsa da pantolon ve etekler ile de doğru bir tercih yapıldığında çok şık ve zarif bir görünüm elde edilebilmektedir. Şişme mont kombinlerinde dar kesim etekler ve özellikle mini etekler ile muhteşem bir hava yakalayabilirsiniz. Dar kesim bir etek ile hem orantılı hem de oldukça şık bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Etek tercihinizde opak çorapların yanı sıra yarım çizme ve botlar tercih ederek kombininizi tamamlayabilir ve hayranlık verici bir şıklığa sahip olabilirsiniz.

Spor giyim konusunda şişme mont kombinleri yapılırken özellikle kısa bir şişme mont ile birlikte vücudunuzu saran siyah bir tayt tercih edebilir, uzun şişme mont kombinleri için ise tamamen rahatlık odaklı ancak aynı zamanda şıklığı ve havalı görünümü de beraberinde getiren açık tonlarda eşofmanlar tercih edebilirsiniz.

 

Ayakkabı tercihinde ise özellikle beyaz renk sade spor ayakkabılar çok tercih edilirken, bunun yanı sıra montunuz ile uyumlu renkli ve parlak spor ayakkabılar da tercih edebilirsiniz. Moda Çelikler şişme mont modellerini tercih ederek, tüm bu bahsettiğimiz kombinler için zevkinize ve tarzınıza en uygun, kaliteli kadın şişme montlara sahip olabilirsiniz.

 

Şişme Mont ve Bot Kombinleri

Şişme montla kombinler yapılırken en önemli tamamlayıcılardan biri de kesinlikle ayakkabı tercihi olmaktadır. Bu konuda özellikle şişme mont ile birlikte spor ayakkabılar muazzam bir tamamlayıcı olsa da bir diğer harika tamamlayıcı ise botlar olmaktadır.

Şişme mont ve bot kombinleri yapılırken, özellikle tercih edeceğiniz pantolon rengi ile uyumu önemli olmakta ve dar, vücudu saran bir pantolon ile birlikte aynı renge sahip şık ama sade bir bot tercihi, harika bir görünümün anahtarı olmaktadır.

 

Ancak özellikle dar kesim veya mini etekler ile birlikte tercih edeceğiniz şık bir bot ve üzerine opak bir çorap ile şişme montunuzun kombinini tamamlayabilir ve montun enerjisi ve havasını alt giyiminiz ile harika bir estetiğe dönüştürebilirsiniz.

 

Renklerine Göre Şişme Mont Kombinleri

Şişme mont kombinleri yapılırken, kişilerin en çok dikkat etmesi gereken hususlardan biri şişme montun rengine uygun alt ve üst giyim renklerinin ve tercihlerinin yapılmasıdır. Özellikle birbiri ile uyum sağlayacak renklerin tercih edilmesi, şişme mont kombinleri adına istenildiği sonucu verebilmesi için en önemli noktalardan biridir.

Renklerine göre şişme mont kombinleri adına özellikle şişme mont renkleri ile en uyumlu kombinler şöyledir;

  • Beyaz Şişme Mont Kombinleri için; Mini sırt çantaları, yağmur çizmeleri, mont veya spor ayakkabılar, gümüş aksesuarlar, siyah veya gri kot pantolonlar, renkli kadın kazaklar tercih edebilir ve harika bir kombine sahip olabilirsiniz.
  • Siyah Şişme Mont Kombinleri için; Siyah küçük el çantaları, şık bir yarım çizme, alt giyim olarak şık bir kadın tayt ve üzerinize açık tonlardan oluşan bir bluz, sweatshirt veya kazak tercih edebilirsiniz.
  • Kırmızı Şişme Mont Kombinleri için; Kırmızı şişme montlar ile dar kesim etekler veya mini etekler tercih edebilir, ayakkabı tercihinizi ise botlardan yana kullanabilirsiniz. Özellikle üst giyimde kırmızıyı geri plana düşürmeyecek ve canlılığı ile boğmayacak bir üst giyim tercih edebilir, kırmızı şişme montunuzun yarattığı canlılığı alt giyiminizde tercih edeceğiniz harika bir etek ile tamamlayabilirsiniz.
  • Yeşil Şişme Mont Kombinleri için; Daha çok açık tonların yer aldığı bir bütünlük oluşturabilirsiniz, ayakkabı tercihinizde daha sade bir spor ayakkabı, altınıza gri tonlarında bir eşofman ve üstünüzde ise boğazlı kazak tercihi yapabilirsiniz.

Moda Çelikler’i tercih ederek, aradığınız tarzdaki şişme montları, birbirinden şık modeller arasından bulabilir, birbirinden kaliteli ürünlerimiz ile kış aylarında hem soğuktan kendinizi en iyi şekilde korurken hem de sahip olduğu şık tasarımı ve yapısı sayesinde günlük yaşantınız için harika kombinler oluşturabilirsiniz.

Moda Çelikler sayesinde şişme mont kombinleri  için aradığınız her alt ve üst giyim ürününü bulabilir, şıklığınızı tamamlayacak kış giyim ürünlerimiz sayesinde harika bir kış geçirerek tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. İnternet sitemizi ziyaret ederek şişme mont ürünlerimizi inceleyebilirsiniz.
Etiketler: Mont,şişme mont
Ekim 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR