Zarif Tulum Kombinleri Nasıl Yapılır?

Zarif Tulum Kombinleri Nasıl Yapılır?

Zarif Tulum Kombinleri Nasıl Yapılır?

Her mevsimde tercih edilebilecek olan tulumlar ile zarif kombinler yapabileceğinizi biliyor muydunuz? Cevabınız hayır ise, korkmayın bu yazının bitiminde aklınızda çok zarif tulum kombinleri olacaktır. Kırmızı, yeşil, siyah ve daha birçok farklı renkte tulum kombinleri oluştururken ayakkabı ve aksesuar seçimi de önemlidir.

 

Tulum Kombinleri Nasıl Yapılır?

Düz renkte seçtiğiniz bir tulum vücudunuz sarıp, mükemmelliğinizi öne çıkarırken desenli ayakkabı ile şıklığınızı yakalayabilirsiniz. Hatta kırmızı tulum kombinleri için siyah düz bir ayakkabı ile belinize bağlayacağınız siyah bir kemerle de kombininizi tamamlayabilirsiniz. Veya yeşil tulum kombinleri için desenli ayakkabılar tercih edebileceğiniz gibi beyaz ayakkabılarla da stilinizi yakalayabilirsiniz.

Sadece mavi tulum kombinleri gibi düz renkler değil, ayrıca desenli tulum kombinleri ile de şıklığı yakalamak mümkün. Örneğin abiye tulum kombinleri için desenli olanlar tercih edilebilir. Abiye tulumlar için bol veya dar kesim olmasına göre kombininizi değiştirebilir, ayrıca aksesuarlar ile zarifliği bulabilirsiniz. Bol paça tulum kombinleri için etek görünümlü olanlar ile uzun sarkık küpeler kombinleyebilirsiniz.

Bol paça kadın tulum modelleri özellikle bacaklarını ön plana çıkarmak isteyen ve bacak boyunu uzun göstermek isteyen kadınlar tarafından tercih edilmektedir. Bol paça tulum modellerinin kadınlara sağladığı bir diğer fayda ise platform topuk olarak adlandırılan topuklu ayakkabıların rahatlıkla kombinlenebilmesidir. Seçeceğiniz ayakkabıyı elbise renginize uyumlu seçebilirsiniz. Ancak bol paça tulum tercih ederken burnu açık ayakkabıları tercih etmemeniz gerektiğiniz söylemeden geçmeyelim. Bol paça tulum kombinleri yapmak için kısa paçalı bir tulum modeli tercih etmediğinize emin olmanız burada en önemli detaylardan birisi. Kısa paçalı tulumlar boyunuzu olduğundan daha kısa gösterecek ve söz konusu tulumlar rüküş tabir edilecek bir kombin yapmanıza neden olacaktır. Kısa ve bol paçalı bir tulum tercih ettiğiniz de kombininiz her ne kadar şık ve uyumlu olsa da ne yazık ki başarılı bir kombin yapmış olmayacaksınız.

Ayrıca spor tulum kombinleri için de rahat ve şık hâle getirebileceğiniz bir durum söz konusu. Sivri topuk bot veya stiletto ayakkabılar ile şık bir çanta buluşunca çokça zarif tulum kombini oluşturabilirsiniz. Hatta deri tulum kombinleri için, tulumunuzun üstüne deri ceket ile kombin yapabileceğiniz gibi, tamamen deri tulum da tercih edebilirsiniz. Deri tulum kombinleri ve hatta parlak tulum kombinleri için renkli bir çanta ve uzun küpeler ile stilinizi hareketlendirebilirsiniz.

Ayrıca spor tulum kombinlerinde tercih edebileceğiniz, rahatlığı ve şıklığı ön plana çıkaracak blazer bir ceket ve stiletto ile tarzınızı konuşturabilirsiniz. Mavi tulum kombinleri için verebileceğimiz örneklerden birisi de zincir çanta ile kombinlenmesidir. Veya kırmızı tulum kombinleri için, bol paça tulum tercih ederseniz küpeler ile kombininizi desteklerken topuklu ayakkabılar ile de şıklığa ulaşabilirsiniz.

Gündelik de giyebileceğiniz siyah tulum kombinlerinde bot veya stiletto ile şıklığı yakalarken yine zincir detaylı bir çanta ile altın küpeleri birleştirmeniz doğrultusunda zarif bir kombin yapabilirsiniz. Son olarak yeşil tulum kombinleriniz için de çapraz çanta ve açık renk stiletto ayakkabılar ile yine şıklığı bulabilirsiniz.

Kadın Tulum modellerinin üstüne ise deri ceket veya trençkot giyebilirsiniz. Kadın deri ceket ve kadın trençkot genellikle çok abartı görüntüye sahip değildir. Bu sayede tulum kombininizi asla gölgede bırakmayacaktır. Aynı zamanda deri modelleri tercih etmeniz şıklığınıza şıklıkta katacaktır. Resmî bir davete katılıyorsanız, bu noktada deri ceket yerine kumaş ceket tercih edebilirsiniz.

 

 

Tulum kombinleri için, Moda Çelikler internet sitemizde yer alan tulumlarımızı incelemeyi unutmayın. Spor, gündelik veya abiye tulum kombinleriniz için birer ürün bulabilirsiniz. İyi kombinler.

Etiketler: Tulum,kombin
Şubat 23, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR